to Live Well is to Work Well

Workshops, Coaching & Massages

to Live Well is to Work Well

Workshops, Coaching & Massages

In de massagepraktijk van To Work Well wordt uitsluitend gewerkt met de massage-oliën van Weleda ('goed voor jou, goed voor de wereld'). Deze hebben als basis natuurzuivere en biologische grondstoffen, natuurlijke etherische oliën en er worden geen dierproeven gedaan.

Arnica verwarmt

soepel
ontspanning

Arnica Massageolie bestaat uit verwarmende zonnebloem- en olijfolie, aangevuld met extract uit berkenbladeren, Arnica en Calendula. Het is een hele verwarmende massageolie die je huid en spieren soepel houdt. Een prettige massageolie dus voor na het sporten of wanneer je kouwelijk bent. Ook zorgt Arnica Massageolie ervoor dat overbelaste spieren en gewrichten weer soepel gaan functioneren. Arnica brengt namelijk structuur in weefsel dat uit vorm is geraakt. De kruidige geur komt van etherische oliën van onder andere rozemarijn en lavendel.
Calendula
omhulling

puur mild

Mensen die overgevoelig zijn voor Arnica kunnen in plaats hiervan Calendula Massageolie gebruiken. De Calendula (goudsbloem) die in deze massageolie verwerkt wordt, heeft een genezende werking op een gevoelige huid die snel oneffenheden vertoont..
Lavendel ontspant

rust
bescherming


Lavendel Huidolie is samengesteld uit twee verfijnde basisoliën, namelijk amandel- en sesamolie. Ze beschermen de huid tegen ongewenste invloeden van buitenaf en maken haar bovendien zacht en soepel. Aan de massageolie zijn verder etherische oliën van lavendel toegevoegd. Zij hebben een rustgevende werking op lichaam en geest. Een massage met Lavendel Huidolie ontspant en brengt je tot rust. Een fijne massageolie voor als je gespannen bent, last hebt van spanningshoofdpijn of niet in slaap kunt komen.
Citrus verzacht en verfrist

actief
Een uitstekende massageolie om je lichaam mee te masseren is Citrus Huidolie. De basis daarvan is zuivere amandelolie, waaraan etherische oliën van verschillende citrusvruchten zijn toegevoegd. Amandel verzacht en beschermt tegen uitdrogen, citrus verstevigt en verfrist de huid. Je voelt je er actiever en lichter door. De massageolie is zeer geschikt voor een verkwikkende massage in de zomer, wanneer je je door het warme weer loom en zwaar voelt.
Duindoorn brengt de zon op je huid

vitaliteit
levenslust

Duindoorn Huidolie is een intensief verzorgende massageolie met als basis een goudkleurige olie uit duindoornbessen. Deze zijn bijzonder rijk aan vitaminen en onverzadigde vetzuren en hebben daardoor een regenererende werking op de huid. De etherische oliën van sinaasappel, grapefruit en mandarijn, brengen je in een zonnige stemming en schenken je levenslust. Ideaal voor iedereen die toe is aan een opkikker of zijn grauwe winterhuid van een goudgele gloed wil voorzien.
Wilde rozen laten je wegdromen

harmonie
fluweel
verwennen

De wilde roos die de Wilde Rozenolie haar naam geeft, is een vitale struik en groeit op grote hoogte in het Andes-gebergte in Chili. Haar rozenbottels bevatten een rijke olie met essentiële vetzuren die voedend en regenerend werken op de huid. De huid wordt zacht en soepel en krijgt een fluwelige teint. Etherische olie uit duizenden bloemblaadjes van de Damascus-roos geeft Wilde Rozenolie een zachte rozengeur. Een massageolie die je huid intensief verzorgt en je in een harmonieuze stemming brengt.

Bron: Weleda boekje "Massage - sportief, gezond en weldadig" - auteur Patricia Wessels - 2002
Geplaatst met toestemming van Weleda.

BeautyCursusruimte To Work Well
Magalhaensplein 15-A (GoFysio)
1057 VD Amsterdam

Telefoon: 06-40351727
Email:
Routebeschrijving

Algemene voorwaarden

Erik Kluit (gediplomeerde masseur/docent):
Ik ontmoet je graag op een van de workshops binnenkort!
Over mijzelf    Over Panda

Cursusrooster

Leer ergonomisch en met plezier masseren!

Workshop partnermassage

Workshop Partnermassage ➤

Workshop Massage basics ➤

Basiskennis intuïtieve massage.
Alle workshops zijn met z'n 2en,
zonder andere cursisten,
3 uur, 150€ (75€ p.p.)

✉ aanvragen / informatie of Bel  

Beschikbare data/tijden
voor beide workshops:

   
December:  
Vrijdagavond 2 dec 19:30 - 22:30 uur
Zondagmiddag 4 dec 13:30 - 16:30 uur
Vrijdagavond 9 dec 19:30 - 22:30 uur
Zondagmiddag 11 dec 13:30 - 16:30 uur
Vrijdagavond 16 dec 19:30 - 22:30 uur
Zondagmiddag 18 dec 13:30 - 16:30 uur
   
Januari:  
Data volgen binnenkort  

Op zondag gratis parkeren.
Ook als kadobon


Alle workshops worden (ook in het engels) gegeven door de gekwalificeerde, ervaren masseur/docent Erik Kluit.