to Live Well is to Work Well

Workshops, Coaching & Massages

to Live Well is to Work Well

Workshops, Coaching & Massages

 • Behandelingen zijn uitsluitend op afspraak.
 • Voor het maken van een afspraak kunt je op werkdagen bellen tussen 9.00 en 10.00 uur 's-morgens en tussen 17.00 en 18.00 uur 's-middags.
  Je kunt ook een bericht inspreken in het antwoordapparaat, of je kunt een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (vermeldt s.v.p. je naam en telefoonnummer), je wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld voor het maken van een afspraak.
 • Gemaakte afspraken kunnen uiterlijk 24 uur van te voren kostenloos gewijzigd of afgezegd worden. Bij het niet tijdig annuleren kan To Work Well 50% van de behandeling in rekening brengen.
 • Om geheel ontspannen een massage te ontvangen, is het advies om op tijd aanwezig te zijn, of klaar te zijn als de masseur bij je thuis komt.
 • Ethiek en hygiëne staan binnen de praktijk hoog aangeschreven. To Work Well verwacht van je dat je hier eveneens zorg voor draagt. De masseur verwacht dat je je vlak voor de massage hebt gedoucht.
 • Na elke massage wordt de massagetafel voorzien van schone, gewassen handdoeken en wordt de massageruimte energetisch gereinigd. Direct na een hot stone massage worden de stenen altijd gereinigd, zodat ze klaar zijn om weer gebruikt te worden.
 • Voor aanvang van een eerste behandeling wordt een aantal vragen gesteld met betrekking tot je sportieve en medische verleden. Geef aan waarom je een massage wilt en vooral waar je eventueel last van hebt.
 • Bij twijfel over een bestaande aandoening of blessure kan de masseur de behandeling afbreken en je doorverwijzen naar een arts. Vervolgbehandelingen zijn mogelijk zodra jouw behandelend arts hierin toestemt.
 • Ben je reeds onder behandeling van een arts, therapeut of specialist, of gebruik je eventueel medicijnen? In dat geval kan de masseur je vragen met de behandelend arts te overleggen of, en hoe de massage toegepast mag worden.
 • Laat het ook weten als je bent doorverwezen.
 • Bedenk vooraf of er nog andere belangrijke dingen zijn die de masseur moet weten voor een zo goed mogelijk resultaat van de massage.

To Work Well is niet verantwoordelijk voor beschadiging, verlies of diefstal van persoonlijke bezittingen.

Heb je nog vragen over de praktijk, afspraken, behandelingen, of een ander onderwerp, aarzel niet en stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-24913511.

BeautyCursusruimte To Work Well
Magalhaensplein 15-A (GoFysio)
1057 VD Amsterdam

Telefoon: 06-24913511
Email: info@toworkwell.nl
Routebeschrijving

Algemene voorwaarden

Erik Kluit (gediplomeerde masseur/docent):
Ik ontmoet je graag op een van de workshops binnenkort!
Over mijzelf    Panda - zachte kracht

Cursusrooster

Leer ergonomisch en met plezier masseren!

Workshop partnermassage

Workshop Partnermassage ➤

Workshop Massage basics ➤

Workshop Massage basics vervolg ➤

Basiskennis intuïtieve massage.
Alle workshops zijn met z'n 2en,
zonder andere cursisten,
3 uur, 150€ (75€ p.p.)

✉ aanvragen / informatie of Bel  

Ik stop met de workshops i.v.m.
verhuizing naar Italië.
Kadobon? Mail me.

Op zondag gratis parkeren.
Ook als kadobon


Alle workshops worden (ook in het engels) gegeven door de gekwalificeerde, ervaren masseur/docent Erik Kluit.